Μαίρη Συνατσάκη: Η viral συνταγή που είδε η εγκυμονούσα στο Tik Tok και τη δοκίμασε
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η viral συνταγή που είδε η εγκυμονούσα στο Tik Tok και τη δοκίμασε

Και μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να μην μπορούσε να φάει τίποτα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τώρα όμως έχει λιγούρες και μάλιστα έφτιαξε και μία συνταγή που είδε στο Tik Tok!

H εγκυμονούσα λιγουρεύτηκε μία viral συνταγή που κυκλοφορεί στο Tik Tok , την οποία δοκίμασε να φτιάξει και έδειξε την διαδικασία που ακολούθησε!

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η μακαρονάδα της ήταν τέλεια.

Να σας θυμίσουμε ότι η όμορφη μέλλουσα μανούλα συχνά πυκνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα γεύματα που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο όπως η ίδια αποκάλυψε μετά από δεκάδες μηνύματα που έλαβε, τους πρώτους τρεισήμισι μήνες, δεν μπορούσε να φάει τίποτα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε η ίδια!

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved