Denise Dowse: Θλίψη. Η ηθοποιός πέθανε στα 64 της από μηνιγγίτιδα
Showbiz

Denise Dowse: Θλίψη. Η ηθοποιός πέθανε στα 64 της από μηνιγγίτιδα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Denise Dowse, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο “Insecure” ως Dr. Rhonda Pyne αλλά και από τη σειρά “Beverly Hills, 90210” υποδυόμενη την Yvonne Teasley.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 13 Αυγούστου σε ηλικία 64 ετών μετά από μάχη με τη μηνιγγίτιδα.

Η αδερφή της Denise Dowse, έγραψε: «Με πολύ βαριά καρδιά ενημερώνω τους πάντες ότι η αδερφή μου, Denise Dowse πήγε να συναντήσει την οικογένειά μας στην αιώνια ζωή. Η Denise Yvonne Dowse ήταν η πιο εκπληκτική αδερφή, μια άψογη, επιφανής ηθοποιός, μέντορας και σκηνοθέτης. Ήταν η καλύτερη μου φίλη και τελευταίο μέλος της οικογένειάς μου. Η Denise σας αγαπούσε όλους. Ξέρω ότι μας προσέχει με όλη την αγάπη που έχει. Ζητώ ιδιωτικότητα και τις συνεχείς προσευχές σας.

Θα δώσω, αργότερα, τις πληροφορίες της για τη Γιορτή της Ζωής. Θα σας ενημερώσω εδώ. Και πάλι είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα, τα άμεσα μηνύματα και τις σιωπηλές προσευχές για την αδερφή μου. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε τόσο χαριτωμένα και ανώδυνα χωρίς όλους τους πολεμιστές προσευχής σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε», έγραψε η Tracey Dowse στο Instagram της αδερφής της.

Η Denise Yvonne Dowse γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1958, στη Χονολουλού της Χαβάης.

Ξεκίνησε να παίζει το 1989 σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Almost There, στην οποία έπαιξε την Angela Quartermane.

Από το 1989 εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως ALF, Full House, Murphy Brown, Seinfeld, Buffy the Vampire Slayer, ER, Charmed, Shark, The Mentalist, Monk and House, στην κωμωδία του 2005 Guess Who, με τους Bernie Mac και Ashton Kutcher. Έγινε γνωστή για τον ρόλο της της Yvonne Teasley στα 23 επεισόδια του Beverly Hills, 90210 και ως Judge Rebecca Damsen σε 32 επεισόδια του The Guardian από Από το 2001 έως το 2004. Εμφανίστηκε σε ταινίες όπως οι Pleasantville, Dr. Dolittle 2, Requiem for a Dream, Eulogy και Reign Over Me. Από το 2000 έως το 2004, έδωσε τη φωνή της Αστυνομικής Σίρλεϊ στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon Rocket Power, αντικαθιστώντας τον CCH Pounder, ο οποίος έδωσε τη φωνή του στην πρώτη σεζόν.

Το 2004, έπαιξε τη Marlene, τη μάνατζερ του χαρακτήρα του Jamie Foxx στα τέλη της δεκαετίας του 1940 στην αυτοβιογραφική δραματική ταινία Ray , σε σκηνοθεσία Taylor Hackford.

Το 2020, εμφανίστηκε ως Valeria στην ταινία θρίλερ Fatale , με τους Hilary Swank , Michael Ealy και Mike Colter.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved