Γαστεράτου: Ο γιος της τραγουδάει «Ο Γιώργος είναι πονηρός» και μας φτιάχνει την διάθεση
Showbiz

Γαστεράτου: Ο γιος της τραγουδάει «Ο Γιώργος είναι πονηρός» και μας φτιάχνει την διάθεση

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία ευτυχισμένη μανούλα και αυτό το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Αυγούστου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μικρής με τον μεγάλο της γιο, τον Γιώργο μέσα στο σπίτι τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα σχολίασε:«Το σπίτι μας έχει γεμίσει χαρά και ευλογία! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να ζει ευτυχισμένες στιγμές και να έχει υγεία».

Λίγα 24ωρα αργότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μία νέα φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου από την στιγμή που γύρισε στο σπίτι της έχει δίπλα της συνέχεια και τον ''βοηθό'' της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γιο της. Ο μικρός δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της και μάλιστα τραγουδάει στην μαμά του «Ο Γιώργος είναι πονηρός», με την ίδια να απαθανατίζει την τρυφερή αυτή στιγμή.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved