Γιώργος Αμούτζας: Η απάντησή του στις φήμες χωρισμού από την Έλενα Πιερίδου
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Η απάντησή του στις φήμες χωρισμού από την Έλενα Πιερίδου

Μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης, ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου σύμφωνα με δημοσιεύματα τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος και η άλλοτε πρωταγωνίστρια της σειράς Τατουάζ έδωσαν τέλος στη σχέση τους, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ήταν αυτό που έδωσε τη χαριστική βολή σε αυτόν τον έρωτα.

Κανείς όμως από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την απόφασή τους αυτή. Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και αναφέρθηκε στη φημολογία για το τέλος της σχέσης με την Κύπρια συνάδελφο του, Έλενα Πιερίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου».

Και πρόσθεσε:«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved