Ορφέας Αυγουστίδης: Οι φώτο από την παραλία με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά είναι μοναδικές
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Οι φώτο από την παραλία με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά είναι μοναδικές

Πριν από σχεδόν δύο μήνες ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έζησαν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής με τον γάμο τους και τη βάφτιση του γιου τους και ο ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τη γυναίκα του και δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες του στο instagram!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά βρίσκονται σε διακοπές, ενώ σύντομα ο ηθοποιός θα επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς, Σασμός, μιας και ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο!

Το ζευγάρι απολαμβάνει ανέμελες στιγμές και στις φωτογραφίες απεικονίζονται στην παραλία, ενώ βλέπουμε τον ηθοποιό πιο ξέγνοιαστο και χαλαρό από ποτέ!

Ο ηθοποιός στη μία φωτογραφία χαμογελά με τη γυναίκα της ζωής του,, ενώ στην άλλη την φιλά τρυφερά!

Η φωτογραφία σχολιάστηκε τόσο από τους πρωταγωνιστές του Σασμού, όσο και από την μάνα του, την Μαρία Τζομπανάκη!

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες τους, αλλά και τα σχόλια των πρωταγωνιστών της σειράς, Σασμός και της μαμάς του!

Όσο για τον γιο τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot είχε αναφέρει: «Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved