Βασάλος - Βαλαβάνη: Κάνουν μαζί διακοπές και με αυτή τη φώτο βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού
Showbiz

Βασάλος - Βαλαβάνη: Κάνουν μαζί διακοπές και με αυτή τη φώτο βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται στην Κρήτη και στα Χανιά και απολαμβάνουν τις διακοπές τους με φίλους! 

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος με μία κίνησή του στο instagram βάζει τέλος στις όποιες φήμες που υπήρχαν περί χωρισμού με την Ευρυδίκη!

Οι δυο τους δεν έχουν δημοσιεύσει μέχρι αυτή τη στιγμή κοινή φωτογραφία, αλλά μία κίνηση του Κωνσταντίνου πρόδωσε ότι είναι μαζί και περνούν υπέροχες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με τους φίλους τους!

Να σας θυμίσουμε ότι οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί.

Το βράδυ της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από ένα πανηγύρι που επισκέφτηκαν με φίλους και είναι ακόμα μία κίνηση που βάζει τέλος στις φήμες ότι χώρισαν!

Δείτε το στιγμιότυπο που έκανε repost ο Κωνσταντίνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved