Άρτεμις Αστεριάδη: Ξανά στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: Ξανά στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία περιμένει αγοράκι και δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη.  

Η Άρτεμις πριν λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο και είχε αποκαλύψει: «Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα. Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό. Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση)»!


Η εγκυμονούσα που χθες , 14 Αυγούστου έβαλε το μαγιό της και έκανε τη βουτιά της, μετά την άδεια από τον γιατρό της και πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο μαγιό.
Η ίδια σχολίασε στο instagram της : «Μπήκαμε 26 βδομάδα κύησης. Aνήκω στις δύσκολες περιπτώσεις το περισσότερο διάστημα το πέρασα στο νοσοκομείο σε πλήρη ακινησία μετά σπίτι ξάπλα πάλι …και σήμερα ανήμερα της Παναγίας μου έκανε το καλύτερο δώρο ο γιατρός μου @dr.koufomichail σήκω μου λέει κάνε μια βουτιά ήρεμα όμως. Ε η χαρά μου απερίγραπτη φόρεσα το χαμόγελο μου το μαγιό μου και πλατς έκανα την βουτίτσα μου το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου γιατί η αλήθεια είναι έιχα πέσει πολύ ψυχολογικά όποτε ήταν μια μεγάλη ανάσα και τώρα πάλι όσο μπορώ θα είμαι στο κρεβάτι για να πάνε όλα κατευχήν μέχρι να μπώ στον μήνα μου γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας! Επίσης σ’ευχαριστώ μέλλοντα σύζυγε ….μετά από τόση γκρίνια και τόσα παρακάλια για να με βγάλεις μερικές ωραίες φωτογραφίες από τις 100 αυτές οι 2 μου άρεσαν οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι»»!


Όμως πριν λίγες ώρες χρειάστηκε να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, όπου η ίδια έκανε γνωστή την είδηση και έγραψε: «Λίγο κράτησε η χαρά μου και άντε πάλι μέσα» και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που είναι μέσα στο ασθενοφόρο και μία φωτογραφία από το νοσοκομείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved