Άντζελα Γκερέκου: Έχει γενέθλια η κόρη της, Μαρία και της εύχεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Έχει γενέθλια η κόρη της, Μαρία και της εύχεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία έχει τα γενέθλια και την ονομαστική της εορτή σήμερα 15 Αυγούστου.

Η 21χρονη νεαρή περνάει τα δεύτερα γενέθλιά της χωρίς τον πολυαγαπημένο της πατέρα, καθώς έχει φύγει από την ζωή. Να θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου 2021, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στην οικογένεια του όσο και στο κοινό.

Ωστόσο, η Άντζελα Γκερέκου δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην κόρη της, η οποία είναι και η μεγάλης της αδυναμία. Έτσι, η ηθοποιός δημοσίευσε μία άκρως τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε μια σειρά από κοινές φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Μαρία Βοσκοπούλου.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σαγαπαμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…», έγραψε χαρακτηριστικά, η ίδια.

Δείτε στην gallery τις υπέροχες φωτογραφίες που πόσταρε:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άντζελα Γκερέκου βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου. Η γνωριμία τους έγινε όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή σε ένα κέντρο διασκέδασης στη Βάρκιζα. Η ίδια κατάφερε να πάει στο καμαρίνι του τραγουδιστή και έτσι ξεκίνησε η ιστορία αγάπης τους. Στις 2 Αυγούστου το 1996 ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κέρκυρας και είχαν κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από την ζωή, έδειχνε με κάθε τρόπο την αγάπη του προς τη σύζυγό και την κόρη του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved