Αυτοτρολάρεται ο Χατζηγιάννης: «Έλιωσε» στη γυμναστική και ζήτησε να τον... μαζέψουν (video)
Showbiz

Αυτοτρολάρεται ο Χατζηγιάννης: «Έλιωσε» στη γυμναστική και ζήτησε να τον... μαζέψουν (video)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το φετινό καλοκαίρι το έχει συνδυάσει με συναυλίες, χαλάρωση και σωματική άσκηση.

Ο τραγουδιστής μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε στους θαυμαστές του πως κάνει αυτές τις μέρες εξουθενωτική γυμναστική.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος αμέσως μετά από τρέξιμο.

Στην αρχή του βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναστενάζει από την κούραση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δηλώνει με όλο χιούμορ:«Πω πω το πήρα πολύ πατριωτικά. Λοιπόν παιδιά ήρθα για να κάνω 2 χιλιόμετρα -3 το πολύ- να ξεσκάσω και με έπιασε ένας ενθουσιασμός, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ να μας μαζέψει. Η άθληση και η γυμναστική είναι πολύ καλή όντως, αλλά πρέπει να δώσεις πόνο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Έχω να δουλέψω και τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου».

Δείτε το βίντεο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει:«Το καλοκαίρι ό,τι και να θέλω να με βρει, ξέρω τι θα με βρει. Θα με βρουν καμιά 40αριά συναυλίες», είπε ο ίδιος γελώντας, ενώ απαντώντας στο αν υπάρχει χώρος για έρωτα αυτή τη στιγμή στη ζωή του, ανέφερε ότι «Εγώ είμαι παιδί της βροχής, αυτά μου συμβαίνουν στα χειμωνιάτικα τοπία».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved