Η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύεται τον Σεπτέμβριο και η αποκάλυψη ήρθε από μια συνέντευξη
Showbiz

Η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύεται τον Σεπτέμβριο και η αποκάλυψη ήρθε από μια συνέντευξη

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Παπαφωτίου αποκαλύφθηκε πως η Φωτεινή Αθερίδου και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας, ο οποίος έκανε και τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας του «Φλόγα και άνεμος» στο περιοδικό Gala.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου

Η Μαρία Παπαφωτίου και η Φωτεινή Αθερίδου τους ενώνει,εδώ και χρόνια, μια μεγάλη φιλία. Την παρέα τους συμπλήρωνε και ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 30 του χρόνια στην άσφαλτο.

Η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο μήνα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο πριν από δυο περίπου χρόνια.

«Τον αγαπώ επειδή με αγαπάει με όλη του την ψυχή ! Με αγαπάει γιατί τον αγαπάω με όλη μου την ψυχή ! Κατά τα αλλά δε τον χωνεύω κ δε με χωνεύει ! Ζήστε με αυτόν που θα σας αγαπήσει περισσότερο ! Είμαστε όλοι ένα τσουβάλι σκατα .... αν μας αγαπάνε ίσως γίνουμε λίπασμα κάποια στιγμή...( το ξέρω δεν ήταν τόσο ρομαντικο όσο το σκέφτηκα πριν το γραψω αλλά τέλος πάντων συνεννοηθήκαμε ) #love #loveistheway #happy #myman»!», είχε γράψει η Φωτεινή Αθερίδου ανήμερα των γενεθλίων της για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, στο λογαριασμό της στο instagram.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους, ούτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο, τη δεξίωση και τους καλεσμένους. Μέχρι στιγμής το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα αφορούν το γάμο τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved