Πηνελόπη Πλάκα: «Φτάσαμε να μην ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Φτάσαμε να μην ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε»

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για όλους και για όλα και μάλιστα αναφέρθηκε στους γονείς της και αν της ζητούν ένα εγγονάκι.

Η ηθοποιός με αφορμή την τρίτη σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς της αλλά και στις γυναινοκτονίες.

Οι γονείς σου στη Θεσσαλονίκη δεν σου ζητούν να τους κάνεις ένα εγγονάκι;

Το γεγονός ότι εγώ σκέφτομαι έτσι ξεκίνησε από τους γονείς μου. Για κάθε παιδί οι αρχές οι αξίες και οι απόψεις που έχει ξεκινούν από το οικογενειακό περιβάλλον, ας μην κρυβόμαστε. Για να καταλήξω να σκέφτομαι έτσι, είναι γιατί έτσι με έμαθα και είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτούς τους γονείς. Η μητέρα μου είναι δικηγόρος και πάντα πάσχιζε να είμαι καλή μαθήτρια και να γίνω δικηγόρος ώστε να πάρω τα ηνία της δικής της επιχείρησης, για να είμαι εξασφαλισμένη οικονομικά. Ήθελε να είναι σίγουρη ότι το παιδί της θα έχει ένα σίγουρο μέλλον. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός - κάτι τελείως άσχετο με την οικογένειά μας και τις ασχολίες μας γιατί δεν ήμασταν θεατρόφιλοι, δεν πηγαίναμε στο θέατρο- γύρισε και μου είπε:«Παιδί μου, αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένη, πήγαινε και στον Βόρειο Πόλο». Μου είπε, «άνοιξε τα φτερά σου και πήγαινε εκεί που θες χωρίς να υπάρχει σιγουριά, αρκεί να το αγαπάς». Αν με πίεζε να πάω στη Νομική για να γίνω δικηγόρος να συνεχίσω το γραφείο της για να έχω ένα πιο σίγουρο μέλλον, θα μου έδειχνε λάθος δρόμο και δεν θα ήμουν ευτυχισμένη. Οπότε πρέπει να πούμε στους νέους ανθρώπους, στους φίλους μας, στα παιδιά μας να επιλέγουν αυτό που θα τους κάνει ευτυχισμένους. Η οικονομική απολαβή θα έρθει, αν αυτό που κάνεις το αγαπάς και το κάνεις καλά. Δεν είναι, όμως ο στόχος αυτός. Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν είσαι ευτυχισμένος Διάβασα χθες μια φράση, κάτι που μου άρεσε πολύ και θα το μοιραστώ μαζί σας: «Εμένα δεν μου αρέσουν τα πυροτεχνήματα, μου αρέσουν τα αστέρια». Βλέπω, παγκόσμια, διάφορα πυροτεχνήματα που προβάλλουν έναν λάθος τρόπο ζωής χωρίς καμία αξία.
Χάνουμε τις αξίες μας.

Η παρούσα κατάσταση έχει αλλάξει και τις διαπροσωπικές σχέσεις, με τις γυναικοκτονίες να σοκάρουν...

Ως παρέα με τις φίλες μου, όταν βγαίνει κάποια ραντεβού με ένα νέο πρόσωπο, της λέμε να προσέχει. Πώς να προσέχει αν της παρουσιαστεί ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι; Οι ψυχολόγοι λένε ότι ένα
όχι νορμάλ άτομο μπορείς να το καταλάβεις μετά από έναν χρόνο. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πιστέψω, προσπαθώ να διαβάζω και να ενημερωθώ τόσο για εμένα όσο και για τις φίλες μου. Φτάσαμε να μην ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Από την άλλη, όμως πιστεύω στη διαίσθηση και είμαι σίγουρη ότι μέχρι σήμερα ποτέ δεν με έχει διαψεύσει. Η πρώτη γνώμη που σχηματίζω για ένα πρόσωπο είναι σωστή. Ευτυχώς σε φιλικό επίπεδο δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο, γιατί ο κύκλος μου είναι σταθερός και μικρός όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι τυχερή γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους που στάθηκαν με αγάπη και ειλικρίνεια, οπότε δεν έχω πέσει από τα σύννεφα για κάποιον δικό μου άνθρωπο.

Είσαι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να έχουν ένα γεμάτο καθημερινά πρόγραμμα;

Ναι, δεν μπορώ αλλιώς. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω και κάποιες πολυτέλειες στη ζωή μου. Όταν κάνω τηλεόραση, δεν θέλω να κάνω θέατρο, γιατί θέλω να κρατώ το Σαββατοκύριακό μου κενό, είτε για τον φίλο μου, είτε για τις παρέες μου, ή για να πάω να δω την οικογένειά μου στη Θεσσαλονική.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved