Γιώργος Σαμπάνης: Η οργισμένη ανάρτησή του: «Δεν υπήρξα μεθυσμένος ούτε θα τσακωνόμουν δημόσια»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Η οργισμένη ανάρτησή του: «Δεν υπήρξα μεθυσμένος ούτε θα τσακωνόμουν δημόσια»

Ο Γιώργος Σαμπάνης, με μια μασκροσκελή ανάρτησή του, έδωσε την δική του απάντηση σε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να κατέβηκε από τη σκηνή μεθυσμένος και να τσακώθηκε δημόσια με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε, με τον τρόπο αυτό, να ξεκαθαρίσει την θέση του, αλλά και να τονίσει ότι υπήρξε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και του στέρησε την δυνατότητα να συνεχίσει την συναυλία του στη Σάμο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης καταδίκασε όλα εκείνα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την συμπεριφορά του στη Σάμο, τονίζοντας ότι το θέμα το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, μιας και ο ίδιος αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά στο άτομο το οποίο και αναπαρήγαγε την συγκεκριμένη είδηση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μίλησε για το θέμα υγείας που εκλίθη να εντιμετωπίσει επί σκηνής, όταν ενώ τραγουδούσε έσπασε ένα αγγείο και προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές του χορδές, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε αργότερα από το νοσοκομείο. Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου και φυσικά ήταν αδύνατο να συνεχίσει να τραγουδάει.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά.

Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved