Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα φωτό με φούξια μπικίνι από τις διακοπές της!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα φωτό με φούξια μπικίνι από τις διακοπές της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της και φροντίζει να μας δείχνει όλα τα μαγικά μέρη που έχει επισκεφθεί μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

H όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδάκια τους έχουν επισκεφθεί διάφορα μέρη της Ελλάδας από την αρχή του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής περνούν υπέροχα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνέχεια μοιράζεται δραστηριότητες από την καθημερινότητά της τόσο την επαγγελματική, όσο και με τα παιδάκια της στο σπίτι. Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, η ίδια ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και ήταν κάτι που το είχε πραγματικά πολύ ανάγκη, μιας και πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με μια καθημερινότητα άκρως απαιτητική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, αυτό που πρωταγωνιστεί στο προφίλ της είναι οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες, ακόμα και με τα παιδιά της, ενώ φυσικά δεν διστάζει να μας δείξει και τις επιλογές της σε μαγιό και swimwear!

Πριν από λίγες ώρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου πόζαρε με φούξια μπικίνι και ένα υπέροχο παρεό στην παραλία!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved