Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αγκαλιά με τη μαμά του Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδερφό του, Good Job Nicky!
Showbiz

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αγκαλιά με τη μαμά του Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδερφό του, Good Job Nicky!

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου εκθέτει από χθες, Τρίτη 16 Αυγούστου τη νέα του σειρά φωτογραφιών με τίτλο ONIrON στην Πάρο και στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του! 

Ο καλλιτέχνης ο οποίος δεν θα μπορούσε να ξεφύγει προφανώς από το DNA που του χάρισαν οι γονείς του, Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη, παρουσίασε τη νέα του έκθεση φωτογραφίας στην οποία έχει δώσει τον τίτλο ONIrON στην Πάρο, εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια η μάνα του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο πατέρας του Γιάννης Πάριος.

Αρχικά, ο πρωτότοκος γιος του ερωτικού τραγουδιστή και της ηθοποιού ασχολήθηκε με τη φωτογραφία σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο όμως στη συνέχεια τού έγινε πάθος.

Να σας θυμίσουμε ότι είχε παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο και τώρα παρουσίασε την δεύτερη στο αγαπημένο νησί των γονιών του και του ίδιου!

Από την έκθεσή δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

Οι τρεις τους μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Γωγώς Αυγερινοπούλου και τους βλέπουμε αγκαλιασμένους και χαμογελαστούς…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved