Άρτεμις Αστεριάδη: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά της για τη δύσκολη εγκυμοσύνη
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά της για τη δύσκολη εγκυμοσύνη

Παραμένει στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Άρτεμις Αστεριάδη η οποία εισήχθη εσπευσμένα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου! 

Το μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδί του και έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

H Άρτεμις Αστεριάδη πόσταρε φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου το πρωί της Τετάρτης, 17 Αυγούστου, και έγραψε μήνυμα: «Καλημέρα Τετάρτη σήμερα μετράω τις μέρες γιατί δεν περνάει ο χρόνος εδώ μέσα ε λογικό αν δεν έχεις και έναν άνθρωπο να ανταλλάξετε δυό κουβέντες λόγο covid δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο στα νοσοκομεία όποτε το έχω ρίξει στο Netflix πολλέεεεεες ταινίες -σειρές έτσι περνάει λίγο η μέρα μου…. —Με παρατηρώ τώρα στην φωτογραφία πρήστηκα και όλας από την κορτιζόνη και τα μάγουλα μου είναι κατακόκκινα ευτυχώς κόψαμε αλάτι και ζάχαρη όποτε δεν πονάνε τα πόδια μου αυτά είναι τα νέα μου προχωράμε δεν μασάμε !🏼💪🏼😌

(*Γιατί είμαστε υποχρεωμένες να προστατεύουμε τα παιδιά μας ακόμα και μέσα από την κοιλίτσα μας έτσι είναι η Μάνα!»!

Η Άρτεμις πριν λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο και είχε αποκαλύψει: «Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα. Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό. Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση)»!

Τον Δεκαπενταύγουστο εισήχθη εσπευσμένα ξανά και η ίδια έκανε γνωστή την είδηση γράφοντας:«Μπήκαμε 26 βδομάδα κύησης. Aνήκω στις δύσκολες περιπτώσεις το περισσότερο διάστημα το πέρασα στο νοσοκομείο σε πλήρη ακινησία μετά σπίτι ξάπλα πάλι …και σήμερα ανήμερα της Παναγίας μου έκανε το καλύτερο δώρο ο γιατρός μου @dr.koufomichail σήκω μου λέει κάνε μια βουτιά ήρεμα όμως. Ε η χαρά μου απερίγραπτη φόρεσα το χαμόγελο μου το μαγιό μου και πλατς έκανα την βουτίτσα μου το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου γιατί η αλήθεια είναι έιχα πέσει πολύ ψυχολογικά όποτε ήταν μια μεγάλη ανάσα και τώρα πάλι όσο μπορώ θα είμαι στο κρεβάτι για να πάνε όλα κατ' ευχήν μέχρι να μπω στον μήνα μου γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας! Επίσης σ’ ευχαριστώ μέλλοντα σύζυγε ….μετά από τόση γκρίνια και τόσα παρακάλια για να με βγάλεις μερικές ωραίες φωτογραφίες από τις 100 αυτές οι 2 μου άρεσαν οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι»» και λίγες ώρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει έως και σήμερα!

Δείτε τη νέα φωτογραφία της από το κρεβάτι του πόνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved