Αλέκα Καμηλά: Ο γιος της έγινε 18 χρονών και είναι ένας κούκλος (photos)
Showbiz

Αλέκα Καμηλά: Ο γιος της έγινε 18 χρονών και είναι ένας κούκλος (photos)

Η Αλέκα Καμηλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Ωστόσο, αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή για εκείνη και τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς, καθώς ο γιος τους, Αντρέι έγινε 18 χρονών.

Το ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα, έχε καταφέρει με τα τρία παιδιά του να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο Αντρέι είναι και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένεια ο οποίος όπως φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο μπάσκετ.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά του γενέθλια, η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας, «Happy 18th birthday to my love».

Η Αλέκα Καμηλά είναι μια στοργική και πολύ ενεργή μητέρα. Είναι το απόλυτο στήριγμα για τα παιδιά της σε κάθε τους βήμα, σε κάθε τους όνειρο. Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, η Μίλα και ο Μαξ, ασχολούνται με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες, χωρίς ακόμα να έχουν ξεκαθαρίσει τι θα ακολουθήσουν. Η Αλέκα και ο Πέτζα πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα.

Όμως, η Ελλάδα για εκείνους και τα παιδιά τους έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Γι' αυτό σε κάθε ευκαιρία βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επιστρέφουν στη χώρα μας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε με τον 18χρονο γιο της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved