Ο Σοϊλέδης αδειάζει Μαρτίκα- Καραγκούνια: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»
Showbiz

Ο Σοϊλέδης αδειάζει Μαρτίκα- Καραγκούνια: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το φετινό Survivor, καθώς και για όλα εκείνα που είχαν ειπωθεί σε βάρος του από τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια

Ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και τελικά να καταφέρει να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο παιχνίδι, αφού ο Στάθης Σχίζας κέρδισε το ριάλιτι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε για όλους και για όλα και φυσικά έδωσε διευκρινήσεις για όλα εκείνα που είχαν ειπωθεί σε βάρος του ανά διαστήματα από τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο ίδιος τόνισε πως ποτέ του δεν δημιούργησε ίντριγκες και φυσικά ποτέ δεν ανέφερε στους συμπαίκτες του το πόσα χρήματα έπαιρνε στο ριάλιτι.

Άρη, o Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι του έλεγες καθημερινάτα λεφτά που έπαιρνες από το παιχνίδι και ότι θα έκανες τη μεγάλη ζωή.

Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, γιατί, αν θυμάσαι, ο Νικογιάννης βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε διαψεύσει ότι εγώ είχα πει ποτέ στα παιδιά το ποσό που λάμβανα. Ο Μαρτίκας είπε ότι θέλω να νοικιάσω μια βίλα, το οποίο δεν τους το είχα πει ποτέ, μένω με τη Μαρία σε ένα σπίτι 65 τετραγωνικά και θέλαμε, επειδή παντρευόμαστε, να είμαστε πιο άνετοι. Τι πιο λογικό από το να πας σε ένα πιο μεγάλο σπίτι με τη σύντροφό σου που παντρεύεστε;

Άρα αυτό ήταν ψέμα;

Εννοείται πως ήταν ψέμα και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έλεγε ο Σπύρος αυτό. Αν κάποιος δει το παιχνίδι από την αρχή, θα καταλάβει ότι ο Σπύρος προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις, οι οποίες θα έκαναν κακό στους ανθρώπους.

Είχε πει ότι εσύ προσπαθούσες να δημιουργήσεις την ίντριγκα.

Αυτός ο άνθρωπος σκεφτόταν πάντα τι θα κάνει για να δημιουργήσει ντόρο, ίντριγκες. Εγώ είδα μέχρι και ότι είπε στην ομάδα του, πριν από το ceremony που μιλάμε όλοι μαζί, «θα βγω και θα πω ότι ο Άρης που ήρθε και σας ανέστησε... μέχρι και η Βρισηίδα φέρνει πόντους». Κάτι το οποίο είπε ότι θα το κάνει επίτηδες, για να αντιδράσουν τα κορίτσια και να πουν ότι δεν περίμεναν τον Άρη για να φέρουν πόντους και μετά να τσακωθρύν και να φέρουν αναμπουμπούλα στην ομάδα. Δηλαδή, αυτό το πράγμα για να το σκεφτείς και να τα κάνεις πρέπει να την έχεις την ίντριγκα μέσα σου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ο Σπύρος δεν ήθελε εγώ να πάρω το έπαθλο. Και σου λέει: «Πώς θα κάνω κακό στον Άρη; Θα πώ ότι παίρνει πολλά λεφτά και μας το λέει συνέχεια μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζει η χώρα μας». Καταλαβαίνεις τη λογική;

Ωστόσο ήσουν από τους ακριβοπληρωμένους του φετινού «Survivor»;

Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του όπως νομίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθούμε γι’ αυτό.

Γιατί ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει και ότι τον απείλησες.


Δεν απείλησα κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς, γιατί δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι και ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Όπως όταν ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς να έχει κάνει ούτε έναν φίλο, κάπου υπάρχει πρόβλημα. Και δεν
μπορείς να αποκαλέσεις τον χειρότερο άνθρωπο που έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν θέ λω τώρα να πω ποια.

Όσο ήσουν στο παιχνίδι βρήκες ένα κινητό. Άρα παραβίασες έναν κανόνα. Γιατί;

Κοίτα, δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου, γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια, ότι είχα κινητό κ.λπ. Έχω απαντήσει για το θέμα αυτό. Ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και ταν κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου.
Τιμωρήθηκα γι’ αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι καλά γιατί ανησυχούσα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved