Σοϊλέδης: Όσα δήλωσε για την αντίδραση της Αντωνά μετά το αποτέλεσμα του Survivor: «Δεν δίνω βάση»
Showbiz

Σοϊλέδης: Όσα δήλωσε για την αντίδραση της Αντωνά μετά το αποτέλεσμα του Survivor: «Δεν δίνω βάση»

Ο Άρης Σοϊλέδης, σε συνάντευξη που παραχώρησε, μίλησε αναλυτικά για το φετινό Survivor και σχολίασε και την αντίδραση της συντράφου του, Μαρίας Αντωνά, μετά τον μορφασμό που έκανε, ύστερα από το τελικό αποτέλεσμα. 

Ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor και ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Ο Άρης Σοϊλέδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με όλο το παρασκήνιο του ριάλιτι, ενώ προχώρησε και σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων, τόσο για την σύντροφό του, με την οποία δηλώνει πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα, μετά από ερώτηση που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε και την ανατίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το τελικό αποτέλεσμα, όπου κατά τα λεγόμενά του δήλωνε στενοχώρια...

"Συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ και είπαν ότι η Μαρία ξίνισε. Δεν δίνω βάση, δεν με
απασχολεί καθόλου. Στενοχωρήθηκα που εκείνη τη στιγμή ο σκηνοθέτης αντί να δείξει τον Στάθη και την Αλεξάνδρα έδειξε τη Μαρία. Αν ξέρει κανείς τη Μαρία, καταλαβαίνει ότι εκείνη η αντίδραση είναι στενοχώρια, δεν είναι μίσος, δεν είναι καθόλου νεύρα ή κακία, αντέδρασε έτσι επειδή εκείνη τη στιγμή χάνει ο σύντροφός της ένα έπαθλο, την πρωτιά σε ένα παιχνίδι. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να ακούσει «Στάθης Σχίζας» και να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίσει; Δεν καταλαβαίνω ποια η λογική τού να σχολιαστεί όλο αυτό. Είδα μια γυναίκα πολύ στενοχωρημένη, που κοιτούσε πώς θα αντιδράσω και αν θα στενοχωρηθώ. Η Μαρία καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο παιχνίδι κράτησε πολύ χαμηλό προφίλ, παρά τις συκοφαντίες που ακούγονταν για μένα μέσα στο παιχνίδι και ασταμάτητα"

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved