Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στην Άνδρο (Photos)
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στην Άνδρο (Photos)

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κάνει tour με σκάφος στο Ιόνιο, ο  Άγγελος Λάτσιος συνεχίζει τις ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές του με την Γαία Μερκούρη και φίλους τους στην Άνδρο.

Tι και αν οι φήμες τους ήθελαν να είναι χώρια, οι δύο νέοι συνεχίζουν μαζί τις διακοπές τους δημοσιεύοντας απίθανα στιγμιότυπα από την Άνδρο!

Μάλιστα, χθες απόλαυσαν μαζί το ηλιοβασίλεμα και η Γαία Μερκούρη ανήρτησε τη ρομαντική φωτογραφία την οποία έκανε repost και ο αγαπημένος της, Άγγελος!

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο.

Μάλιστα, στις αρχές καλοκαιριού είχαμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ταξιδεύει μαζί τους στα Άχλα της Άνδρου, όπου έμεινε για ένα μήνα, πριν ξεκινήσει το tour σε κάποια ελληνικά νησιά με σκάφος!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γκάια Μερκούρη έχουν υιοθετήσει στις διακοπές τους ένα περισσότερο ανέμελο look που ταιριάζει απόλυτα με την ηλικία τους.

Οι δυο τους συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη δουλειά αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα όσο βρίσκονται στο νησί εργάζονται και οι δύο στο Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος.

Δείτε τη ρομαντική φωτογραφία τους, αλλά και τις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού που δείχνουν πώς περνούν στο νησί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved