Αλέξανδρος Σταύρου: Η σπάνια selfie του που μας ξετρέλανε
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: Η σπάνια selfie του που μας ξετρέλανε

O Αλέξανδρος Σταύρου δημοσίευσε μία selfie του και... εντυπωσιαστήκαμε! 

Ο ηθοποιός μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε μία φωτογραφία του!

Ο ηθοποιός πόζαρε για μία selfie την οποία στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram. Και στη λεζάντα της φωτογραφίας του σχολίασε: «Selfi(e)sh #portrait».

Μάλιστα, όσο σπάνια δημοσιεύει φωτογραφία του στα social media, τόσο σπάνια πια δίνει και συνεντεύξεις.

Η τελευταία φορά που είδαμε συνέντευξή του ήταν με αφορμή τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου.

Σε ερώτηση που του είχε γίνει αν θα συνέχιζε να βρίσκεται στη σκηνή ως το τέλος της ζωής του, είχε αναφέρει:

«Δεν μπορώ να πω απόλυτα τίποτα... Αναλόγως πώς θα βαδίσουν τα πράγματα, θα πράξω. Νομίζω όμως πως θα μπορούσα να κάνω αυτό το επάγγελμα μέχρι τέλους, αλλά σίγουρα όχι συνεχώς. Ίσως να απείχα για μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα π.χ. σε δύο δουλειές. Ήδη προτιμώ να έχω ωφέλιμο προσωπικό χρόνο. Έχω άλλωστε την οικογένεια μου, παίζω μουσική, βλέπω τους φίλους μου.

Είναι καλό να πράττεις, αλλά εξίσου καλό και να "εισπράττεις", σε εικόνες, συναισθήματα, στιγμές, θέλω να πω, δεν είναι φυσιολογικό για μένα ένας άνθρωπος μόνο να δημιουργεί. Υπάρχουν γύρω μας εξαιρετικά δημιουργήματα και από τον θεό και από τους ανθρώπους, που μπορούμε να τα απολαμβάνουμε. Δεν χρειάζεται να απολαμβάνουμε μόνο ό,τι κάνουμε οι ίδιοι, παρά είναι εγωιστικό».

Δείτε την υπέροχη selfie που δημοσίευσε και ξάφνιασε τους θαυμαστές του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved