Γιώργος Μάγγας: Ξέσπασε για την ψευδή είδηση του θανάτου του - Θα κάνει μήνυση στον Μπιμπίλα;
Showbiz

Γιώργος Μάγγας: Ξέσπασε για την ψευδή είδηση του θανάτου του - Θα κάνει μήνυση στον Μπιμπίλα;

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 κυκλοφόρησε ψευδώς ότι ο Γιώργος Μάγγας έφυγε από την ζωή, με τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από λίγα λεπτά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι τον ενημέρωσαν λάθος.

Ο μουσικός έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό του, όπου τον ακολουθούν χρόνια στις εμφανίσεις του και τον στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Την είδηση του "θανάτου" του Γιώργου Μάγγα, έκανε γνωστή αρχικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

O Γιώργος Μάγγας, μετά το σάλο που προκλήθηκε, θέλησε να τοποθετεί δημόσια μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί», το πρωί της Παρασκευής.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μάγγας.

Και στην συνέχεια πρόσθεσε:«Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά. Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα».

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε δημόσια και η σύζυγός του, Τζούλη, η οποία αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved