Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε ξαπλωμένη στην αμμουδιά
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε ξαπλωμένη στην αμμουδιά

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει το καλοκαίρι και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος του Rouk Zouk έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε σε άγνωστο προορισμό αφού ναι μεν, μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της με τους followers της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το μαγικό μέρος που απολαμβάνει τις ομορφιές του.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύσει καθημερινά σ τα social media, πολλές καλοκαιρινές της φωτογραφίες και μας «παρασέρνει» στο αίσθημα της… ανεμελιάς και της ελευθερίας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει άβαφη αλλά και αγουροξυπνημένη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμη μία φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, που την απεικονίζουν ξαπλωμένη στην αμμουδιά, φορώντας το μπικίνι της.

«Καλησπέρα από διαφορετικές γωνίες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε τα γενέθλια της και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

«Καλοκαίρι και γενέθλια🌟
Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους.
Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!
Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο!
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», είχε γράψει χαρακτηριστικά, η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved