Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο κόσμος πλέον δυσκολεύεται να παραδοθεί στην μαγεία της στιγμής»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο κόσμος πλέον δυσκολεύεται να παραδοθεί στην μαγεία της στιγμής»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πως είναι πλέον τα πράγματα στον χώρο του θεάματος, αλλά και το πως βιώνει το κοινό αυτήν την εμπειρία. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του και η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει για το ταλέντο του, αλλά και τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει ανά διαστήματα, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την εμπερία που βιώνουν οι θεατές σε κάθε παράσταση που παρακολουθούν, σημειώνοντας ότι πλέον έχει χαθεί όλο αυτό το συναίσθημα που πρέπει κανονικά να έχουν και δεν ζουν την συγκεκριμένη στιγμή στο έπακρο, μιας και τους ενδιαφέρει περισσότερο να απαθανατίσουν τη στιγμή με το κινητό τους!

Έχετε βιώσει ποτέ τη μέθεξη; Υπάρχουν λόγια ώστε να ορίσει αυτήν την αίσθηση ο ηθοποιός;

Αυτή είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα και σιγουρα έχουμε να κάνουμε με μία κατάσταση, την οποία έχω τη γνώμη πως ο κάθε καλλιτέχνης την βιώνει με τον δικό του τρόπο. Η μέθεξη είναι σίγουρα η ολοκλήρωση που μπορείς να νιώσεις όταν μετά από πολύμηνες πρόβες, σκληρή δουλειά, ανέβεις στην σκηνή και με την συμβολή
του κόσμου, μπορέσεις να ζήσεις την μαγεία της στιγμής, μπορείς να ζήσεις την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας. Για να ζήσει όμως, ο ηθοποιός την μέθεξη, σίγουρα πρέπει να έχει συνοδοιπόρους του σε αυτό το ταξίδι και τον κόσμο. Την μισή δουλειά την κάνουμε εμείς που ανεβαίνουμε στην σκηνή και την άλλη μισή εσείς που βρίσκεστε από κάτω. Ο θεατής είναι αυτός που σε δικαιώνει.

Χωρίς την συγκέντρωση και την συμμετοχή των θεατών δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Και να σου εξομολογηθώ τι πιστεύω; Οτι πλέον στην εποχή που ζούμε, με όλα αυτά που μας, συμβαίνουν, με την πίεση που έχουμε και βεβαιωε με όλη αυτή την... εισβολή της τεχνολογιας στη ζωή μας, όχι ο κόσμος δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί να παραδοθει στην μαγεία της στιγμής. Βλέπεις πηγαίνουν για παράδείγμα σε μία συναυλία κι αντί να την ζήσουν όσο πιο έντονα γίνεται, την βλέπουν μέσα από το... κινητό τους, με το οποίο δεν σταματούν στιγμή να βγάζουν βίντεο, να ανεβάζουν story, να βγάζουν φωτογράφιες. Εμ δεν γίνεται έτσι... Εχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς μετά, αν όντως «βούτηξε» μέσα σε αυτό που είδε; Αν άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί σε όλο αυτό...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved