Κατερίνα Ζαρίφη: Φορά το μαγιό της και κάνει ηλιοθεραπεία - Η απίθανη φώτο από τις διακοπές της!
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Φορά το μαγιό της και κάνει ηλιοθεραπεία - Η απίθανη φώτο από τις διακοπές της!

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις διακοπές της, που είναι στην παραλία και κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας ένα μαύρο μαγιό και είναι άκρως εντυπωσιακή! 

Η αλλαγή στην εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη μετά την απώλεια των κιλών!

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό την είδαμε να ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζεται με μαύρο μαγιό να κάνει ηλιοθεραπεία!

Και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε: «Ο χειμώνας ο σύζυγος μου

Και το καλοκαίρι ο εραστής…»!

Να σας θυμίσουμε για την απώλεια των κιλών της είχε πει σε συνέντευξή της: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Η Κατερίνα έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνισή της και η νέα φώτο της από την παραλία είναι εντυπωσιακή και δείτε την και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved