Μαρία Ηλιάκη: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 44 της – Μοναδικό βίντεο
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 44 της – Μοναδικό βίντεο

Έχεις δει την Μαρία Ηλιάκη στα 44 της χρόνια με μπικίνι και χωρίς ρετούς και φίλτρα; Το κορμί της ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, Κατερίνας δεν υπάρχει…

Η παρουσιάστρια εκτός από μητέρα και σωστή επαγγελματίας είναι και γυναίκα που προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και θέλει να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Η εγκυμοσύνη, δεν άλλαξε μόνο τη ζωή της αλλά και το σώμα της καθώς πήρε 15 ολόκληρα κιλά. Αυτά όμως δεν την κούρασαν καθόλου στην απώλειά τους αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σχεδόν αυτόματα, τα περισσότερα έφυγαν.

Όπως είχε εξηγήσει και η ίδια σε συνέντευξή της: "Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα κιλά της λίγο καιρό αφότου γέννησε την κόρη της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεται και γι' αυτό είναι πολύ προσεκτική στο τι τρώει και τι πίνει στην καθημερινότητά της.

Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης, συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της και το βίντεο που απεικονίζεται με μπικίνι είναι μοναδικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved