Σπύρος Μπιμπίλας για την ψευδή είδηση θανάτου του Γιώργου Μάγγα – «Με βρίζουν χυδαία…»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας για την ψευδή είδηση θανάτου του Γιώργου Μάγγα – «Με βρίζουν χυδαία…»

O Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μετά την ψευδή είδηση που μετέφερε για τον Γιώργο Μάγγα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε την ψευδή είδηση ότι ο Γιώργος Μάγγας έφυγε από τη ζωή δίνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, ενώ λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με μήνυμα στα social media γράφοντας ότι η είδηση που μετέφερε δεν ισχύει προκαλώντας εκνευρισμό στον ίδιο τον «Βασιλιά του κλαρίνου» αλλά και στην οικογένειά του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τον πανικό που προκάλεσε δημοσίευσε ένα μήνυμά του και έσπασε τη σιωπή του: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγαν δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… ο διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα... Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Δείτε την ανάρτηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved