Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η έκθεσή του στην Πάρο και η απίθανη ατάκα της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη!
Showbiz

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η έκθεσή του στην Πάρο και η απίθανη ατάκα της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη!

Έκθεση φωτογραφίας με τα έργα του έκανε στην αγαπημένη του Πάρο ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και το gossip-tv ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές, μαζί με τον αδελφό του Good Job Nicky και τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου εκθέτει από τις 16 Αυγούστου τη νέα του σειρά φωτογραφιών με τίτλο ONIrON σε γκαλερί της Πάρου, την Art Space Studio 265 και φυσικά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της οικογένειάς του.

Μάλιστα η μητέρα του και ο αδελφός του Good Job Nicky ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο πλευρό του στα εγκαίνια της έκθεσης, μέρα όπου ήταν παρών και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv για να απαθανατίσει αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Ο Μιχαήλ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το DNA που του χάρισαν οι καλλιτέχνες γονείς του, παρουσίασε τη νέα του έκθεση φωτογραφίας στο νησί που έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός μητέρα του αλλά και ο πατέρας του Γιάννης Πάριος.

Φυσικά, την ημέρα των εγκαινίων, τα χαμόγελα και η χαρά περίσσευαν για τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και για τη μητέρα του Σοφία η οποία δεν σταμάτησε να κάνει χιούμορ και πλάκες. Μάλιστα, όταν της ζητήθηκε να ποζάρει μαζί με τον γιο της για τον φακό, εκείνη έκανε διάφορες γκριμάτσες αστείες, μέχρι που κατάλαβε ότι πράγματι ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε και μάλιστα είπε την απίθανη ατάκα "φίλτρο έβαλες" που έκανε τους πάντες να γελάσουν πολύ.

Λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο μικρότερος αδελφός του, ο Good Job Nicky που επίσης έχει αναδείξει το ταλέντο του στο τραγούδι και τη μουσική και όλοι μαζί, πόζαραν χαρούμενοι για τους φωτογραφικούς φακούς.

Προηγουμένως, και οι τρεις τους είχαν συνομιλήσει με γνωστούς και φίλους που τους είχαν τιμήσει με την παρουσία τους στην γκαλερί ενώ δεν σταμάτησαν στιγμή να πειράζουν ο ένας τον άλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο καλές σχέσεις διατηρούν μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv από αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved