Η έκρηξη του Ψινάκη για την αποχώρηση του Θεοχάρη από το Just
Showbiz

Η έκρηξη του Ψινάκη για την αποχώρηση του Θεοχάρη από το Just

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ηλίας Ψινάκης που είδε το νέο πουλέν του Θεοχάρη Ιωαννίδη να αποχωρεί από το "Just the two of us" το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός μάνατζερ φέρεται έξαλλος με την κριτική επιτροπή και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που έθεσε εκτός παιχνιδιού τον τραγουδιστή και την Ελπίδα και άφησε μέσα για τον ημιτελικό τους Μπεκατώρου-Χολίδη, Φουρέϊρα-Πετράκη και Ουγγαρέζο-Αμαρυλλίδα.

Επισήμως, ο τραγουδιστής δηλώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την Eurovision, στην οποία θα θέσει και επισήμως υποψηφιότητα. Ανεπίσημα, ωστόσο, δηλώνει εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τα αποτελέσματα του ριάλιτι χορού, τόσο ο ίδιος, όσο κυρίως ο μάνατζέρ του, ο οποίος δεν ήταν σύμφωνος με την άποψη να εμφανιστεί ο τραγουδιστής στο Πρωινό mou την Δευτέρα το πρωί.

Το θέμα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στα πρωινά προγράμματα και ιδίως στο «Πρωινό mou», στο οποίο δεν εμφανίστηκε ο Θεοχάρης, όπως γίνεται με όλα τα πρόσωπα που αποχωρούν από το Just. «Ακόμη, επισήμως δεν έχει γίνει συζήτηση για την Eurovision, άρα για ποια Eurovision μιλάμε;», αναρωτήθηκε εμφανώς ενοχλημένος από την απουσία του Θεοχάρη από το πρωινό του mega ο Γιώργος Λιάγκας, για να πάρει την απάντηση της Φαίης ότι ο Θεοχάρης σίγουρα δεν αποτελεί ακόμη επίσημη υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό, απλά κάθε εταιρεία πουσάρει τον δικό της καλλιτέχνη με κάποιο τρόπο, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη, διαβάζοντας το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που αναφέρει ότι ο Θεοχάρης θα είναι σε λίγες ημέρες καλεσμένος στον Καφέ με την Ελένη, δήλωσε: «Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά εάν θελήσει ο ίδιος, πολύ ευχαρίστως!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved