Νέος έρωτας στην πόλη: Η «Τζένη» του Σασμού είναι ερωτευμένη! Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της
Showbiz

Νέος έρωτας στην πόλη: Η «Τζένη» του Σασμού είναι ερωτευμένη! Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της

Τη Σάντυ Χατζηιωάννου τη γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές ενώ τη σεζόν που πέρασε την απολαύσαμε ως Τζένη στον πολύ επιτυχημένο Σασμό

Την είδαμε τηλεοπτικά να ερωτεύεται τον Νικηφόρο, ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Αμούτζας, όμως in real life, η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Μιχάλη Ταμπακάκη, επίσης νέο και ταλαντούχο ηθοποιό που έχει επίσης και εκείνος μία επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει η On Time, οι δυο τους ήδη ανέβασαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία από διακοπές τους και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι!

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”, ενώ τον γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha ‘Έρωτας Μετά”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καιρό και έχουν κοινές παρέες. Μάλιστα, κάνουν πολύ καλή παρέα με την Ευγενία Σαμαρά την οποία με χιούμορ αποκαλούν "μανούλα".

Να θυμίσουμε ότι τον Μιχάλη Ταμπακάκη τον είχαμε απολαύσει στον ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο αριστούργημα της ΕΡΤ “Αγάπη παράνομη”, μαζί με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά.

Το ντεμπούτο του έγινε το 2017 στο θέατρο και το 2020 κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στον ρόλο του Μπίλι στο “Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;” του Έντουαρντ Άλμπι, διεκδικώντας μάλιστα το Βραβείο “Δημήτρης Χορν”.

Έπαιξε στο “Έρωτας μετά” στον ρόλο του Γεράσιμου Δούκα, ενώ πρωταγωνίστησε και στη γερμανική ταινία “Rest in Greece”. Στη νέα σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” θα υποδύεται τον Δημήτρη και θα πρωταγωνιστήσει σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved