Μαυρικίου: Η ανάρτησή του για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον γάμο του με την Ιλάειρα- Η ανακοίνωση!
Showbiz

Μαυρικίου: Η ανάρτησή του για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον γάμο του με την Ιλάειρα- Η ανακοίνωση!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση  πρόκειται να παντρευτούν στην Κύπρο την επόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου, με τους δυο τους να ανυπομονούν για αυτήν την μεγάλη μέρα. 

Οι δυο τους είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και με κάθε νέα τους δημοσίευση στα social media, την οποία και το κοινό τους κατακλύζει με πολυάριθμα σχόλια.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σχεδιάζουν την ημέρα του γάμου τους εδώ και πολύ καιρό και, όπως όλα δείχνουν, αυτή η μέρα είναι προ των πυλών, με τους δυο τους να μην μπορούν με τίποτα να περιμένουν. Ο τραγουδιστής, με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα υπάρξουν μέτρα ασφαλείας στην δεξίωση για τον γάμο τους, ενώ οποιος θέλει να παρευρεθεί στον γάμο, για να τους ευχηθεί είναι ευπρόσδεκτος, μιας και ο ίδιος αποκάλυψε την ώρα και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε στην δημοσίευσή του: "Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ. Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο. Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα!"

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved