Σταυρούλα Χρυσαείδη: Ποζάρει με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και φέρνει τον «κάυσωνα» στο Instagram!
Showbiz

Σταυρούλα Χρυσαείδη: Ποζάρει με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και φέρνει τον «κάυσωνα» στο Instagram!

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι υπέροχη και οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε μας αποδεικνύουν ότι το κορμί της είναι απίθανο, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε το πώς καταφέρνει και διατηρείται σε τέτοια φόρμα.

Την γνωρίσαμε φέτος μέσα από το Survivor, όπου κατάφερε με την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα της να ξεχωρίσει στο παιχνίδι και να κατακτήσει την τέταρτη θέση στο ριάλιτι!

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, μετά την απίθανη, για εκείνη, εμπειρία που έζησε στο Survivor, αποφάσισε να αφιερώσει πολύ χρόνο στα αγαπημένα της πρόσωπα, που της είχαν λείψει πάρα πολύ, αλλά και στον εαυτό της, μιας και είχε πραγματικά πολύ ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μετά από το ριάλιτι και τους τόσους μήνες μακριά από την Ελλάδα. Η πανέμορφη πρώην παίκτρια των Διασήμων απολαμβάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις καλοκαιρινές της διακοπές και η αλήθεια είναι ότι δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πισίνα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα απίθανο ροζ μπικίνι, το οποίο τόνιζε φανταστικά το καλογυμνασμένο κορμί της. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γυμνάζεται καθημερινά και με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να διατηρεί αυτήν την απίθανη σιλουέτα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved