Καινούργιου: Εκθαμβωτική ως κουμπάρα στον γάμο συνεργάτιδάς της! Το σικ φόρεμα και ο... παπά selfie!
Showbiz

Καινούργιου: Εκθαμβωτική ως κουμπάρα στον γάμο συνεργάτιδάς της! Το σικ φόρεμα και ο... παπά selfie!

Σήμερα (20/8) γάμος... έγινε στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Ληξούρι, με κουμπάρα την Κατερίνα Καινούργιου η οποία για λίγο έκλεψε την παράσταση από την επίσης εκθαμβωτική νύφη. 

Η παρουσιάστρια επέλεξε για την περίσταση μία υπέροχη πορτοκαλί τουαλέτα και εκτός από πολύ έντονο μακιγιάζ, δεν «φόρτωσε» με περιττά αξεσουάρ και υπερβολές την όλη εμφάνισή της.

Νύφη ήταν η hair stylist Μάιρα Γρυπαίου η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κώστα Τζιώτη.

Να θυμίσουμε ότι η πρόταση γάμου είχε γίνει on air πριν από έναν χρόνο και μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου είχε προσφερθεί να είναι η κουμπάρα του ζευγαριού, κάτι που τελικά έγινε σήμερα, επισφραγίζοντας τη φιλία χρόνων των δύο γυναικών.

Στο μυστήριο το παρών επίσης έδωσε και ο Θέμης Μάλλης, στενός συνεργάτης και των δύο, ο οποίος και απαθανάτισε πολλές από τις στιγμές της όμορφης αυτής μέρας του ζευγαριού.

Μάλιστα, ο Θέμης Μάλλης ανέβασε και ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τον παπά που τέλεσε το μυστήριο ο οποίος ήθελε να βγάλει σέλφι -με σελφοκόνταρο παρακαλώ- με την Κατερίνα Καινούργιου. Και φυσικά εκείνη δεν του χάλασε χατίρι.

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν παρούσα καθ' όλη τη διάρκεια της ετοιμασίας της νύφης η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της. Η Μάιρα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από οργανοπαίκτες του νησιού που τραγουδούσαν παραδοσιακά τραγούδια για την περίσταση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης αλλά και από το μυστήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved