Δανάη Παππά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι! Η τούρτα έκπληξη, η τρυφερή αφιέρωση κι το γλέντι
Showbiz

Δανάη Παππά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι! Η τούρτα έκπληξη, η τρυφερή αφιέρωση κι το γλέντι

Τα 26α γενέθλιά της γιόρτασε με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο η Δανάη Παππά χθες (20/8) το βράδυ, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη αλλά και καλούς φίλους, ανάμεσά τους και τη Βέρα Μακρομαρίδου η οποία στο Σασμό υποδύεται την Άσπα. 

Η όμορφη ηθοποιός, μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι και υπέροχες διακοπές που δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει για την ίδια και τον σύντροφό της, είπε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο χωριό και μάλιστα σε πανηγύρι! Βρέθηκε λοιπόν με την παρέα της στο πανηγύρι που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καμαρίτσας Νότιας Εύβοιας και η ίδια έδειξε να απολαμβάνει όσο τίποτα τη βραδιά.

Μάλιστα, μαζί με τη Βέρα Μακρομαρίδου που όλη μέρα βρίσκονταν στην παραλία και απολάμβαναν ηλιοθεραπεία και βουτιές αλλά και αρκετές ακόμα φίλες της, σηκώθηκαν πολλές φορές να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Λίγο αργότερα και ενώ είχαν περάσει τα μεσάνυχτα -τα γενέθλια της Δανάης Παππά είναι 21 Αυγούστου- εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μία υπέροχη σοκολατένια τούρτα που έγραφε πάνω: «Στο πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Happy Birthday danouz».

Ο Λάμπρος Λάζαρης, δε, ο σύντροφός της, θέλησε να της κάνει την πιο τρυφερή αφιέρωση ανεβάζοντας στο instagram πολλές κοινές φωτογραφίες τους από τις πρόσφατες ταξιδιωτικές περιπέτειές τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στην απόλυτη σταρ της ζωής μου..happy 26 birthday danouuzaki mou».

Η βραδιά κύλησε φυσικά με πολύ κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και σουβλάκια αλλά και πολύ χορό.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved