Μαρία Βοσκοπούλου: Κάνει ηλιοθεραπεία topless σε ερημική παραλία στην Κέρκυρα!
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Κάνει ηλιοθεραπεία topless σε ερημική παραλία στην Κέρκυρα!

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη, την Κέρκυρα, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της Άντζελας Γκερέκου βρίσκεται η Μαρία Βοσκοπούλου!

Η κόρη του αξέχαστου πρίγκιπα του τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου και της αγαπημένης ηθοποιού λατρεύει το νησί των Φαιάκων και κάθε χρόνο το επισκέπτεται για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Από μικρό κοριτσάκι η Μαρία Βοσκοπούλου περνούσε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Κέρκυρα μαζί με τους γονείς της και απολάμβανε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Έναν χρόνο μετά την απώλεια του πατέρα της που τη βύθισε στην απόλυτη θλίψη, η Μαρία Βοσκοπούλου η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα στην υποκριτική, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, έχοντας ηρεμήσει αρκετά.

Η ίδια, ανέβασε τρεις φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Κέρκυρα και μάλιστα σε μία πόζαρε topless, με γυρισμένη την πλάτη φυσικά στον φακό. Έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή σε ερημική παραλία του νησιού, έχοντας για συντροφιά ένα βιβλίο που επέλεξε για να την ταξιδέψει σε άγνωστους κόσμους.

Φορώντας ένα ροζ-λευκό καρό μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, η Μαρία Βοσκοπούλου είχε αφεθεί στα «χάδια» του ήλιου, απολαμβάνοντας την κάθε της στιγμή στην παραλία.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved