Βανδή: Λείπει από κοντά της ο Μπισμπίκης και ποζάρει με καυτό μπικίνι! Και τα σχόλια... βροχή!
Showbiz

Βανδή: Λείπει από κοντά της ο Μπισμπίκης και ποζάρει με καυτό μπικίνι! Και τα σχόλια... βροχή!

Το φετινό καλοκαίρι θα το θυμάται σίγουρα η Δέσποινα Βανδή για πολλά χρόνια ως ένα από τα πιο ερωτικά της ζωής της καθώς από τις αρχές του δείχνει να περνάει μοναδικές στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους και οι δύο φρόντισαν ώστε τα προγράμματά τους να «συναντιούνται» συχνά ώστε να καταφέρνουν να ξεκλέβουν χρόνο για να απολαύσουν τον έρωτά τους και φυσικά στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ειδικά από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και μετά, το ζευγάρι είχε ως βάση του μία πραγματικά υπέροχη κατοικία στην Πάρο με πισίνα και θέα το γαλάζιο του Αιγαίου ώστε να απολαμβάνει βουτιές, ηλιοθεραπεία, ιδιωτικότητα αλλά και ηρεμία. Ό,τι έπρεπε δηλαδή για τις φετινές διακοπές τους.

Άλλοτε με παρέα φίλων και άλλοτε μόνοι τους, οι δυο τους έδειξαν να χαίρονται κάθε τους στιγμή μαζί.

Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, βρήκε το ζευγάρι χώρια αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης έπρεπε να ταξιδέψει με την παράσταση «Αντιγόνη» στην οποία πρωταγωνιστεί στην Πιερία καθώς αυτή ανέβηκε στο Αρχαίο Θέατρο Διόν στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ολύμπου.

Έτσι, αναγκαστικά η Δέσποινα Βανδή έπρεπε να μείνει για λίγο μόνη όμως φρόντισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνοντας την ηρεμία της και βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με ένα υπέροχο καυτό μπικίνι που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Καταλαβαίνετε ότι στο ανέβασμα και μόνο αυτών των φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved