Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις του τον περασμένο Μάρτιο ενώ ήταν ήδη άρρωστος!
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις του τον περασμένο Μάρτιο ενώ ήταν ήδη άρρωστος!

Τα ξημερώματα, στον ύπνο του, έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τους θαυμαστές του. 

Όπως αποκάλυψε με αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς τους τελευταίους τέσσερις μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο προκειμένου να σταθεί στα πόδια του όμως δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια, τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της αρκετές φορές στο σπίτι του, το οποίο είχε μετατραπεί σε νοσοκομείο προκειμένου να έχει τη φροντίδα που χρειαζόταν.

Οι δικοί του άνθρωποι στάθηκαν μέχρι την τελευταία του στιγμή στο πλευρό του και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον φροντίζουν όσο το δυνατόν πιο άρτια.

Η καρδιά του όμως σταμάτησε τα ξημερώματα σήμερα (21/8) και τόσο τα τρία του παιδιά όσο και η σύζυγός του βυθίστηκαν στο απόλυτο πένθος.

Ο Ρόμπερ Ουίλιαμς δεν έδινε τα τελευταία χρόνια συχνά συνεντεύξεις και προτιμούσε να απέχει από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Όμως, τον περασμένο Μάρτιο, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον καλό του φίλο Κώστα Τουρνά με τον οποίο υπήρξαν από παιδιά μαζί, δέχτηκε με μεγάλη χαρά να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Τότε είχε μιλήσει για το τραγούδι «Άνθρωπε αγάπα» που είχε ερμηνεύσει μαζί με τον Τουρνά αλλά και για το «Σαν ένα όνειρο» που όπως είχε αποκαλύψει, το είχε γράψει μέσα στο λεωφορείο.

Είχε κάνει επίσης αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του αλλά και στις επιτυχίες που έκανε στον χώρο της μουσικής.

Οι δηλώσεις είχαν προβληθεί στην εκπομπή στα τέλη Μαρτίου και ήδη ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γνώριζε ότι ήταν άρρωστος και ότι έπρεπε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved