Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της- Καλύπτει την κοιλίτσα της με απίθανα φορέματα
Showbiz

Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της- Καλύπτει την κοιλίτσα της με απίθανα φορέματα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνά η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου, η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον έρωτα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει για το νάζι της και τις απίθανες ατάκες της.

Μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που ήταν ιδιαίτερα φορτωμένη για εκείνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα της νησιά ανά την επικράτεια. Με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ζουν τον απόλυτο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούν να γίνουν γονείς, μιας και σε λίγους μόλις μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους. Η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ουσιαστικά την είδηση, αλλά γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο ισχύει, μιας και η ίδια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Κυριακή 21 Αυγούστου δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της και στις φωτογραφίες έχει επιλέξει να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, που δεν τονίζει την κοιλιά της, ενώ αντίστοιχα, σε στόρι που έβαλε, βλέπουμε ότι είχε επιλέξει και ένα εμπριμέ φόρεμα, το οποίο ήταν επίσης φαρδύ στην περιοχή της κοιλιάς και δεν τόνιζε τίποτα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved