Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Όλες οι φορές που την είδαμε με μαγιό μετά την απώλεια των 35 κιλών
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Όλες οι φορές που την είδαμε με μαγιό μετά την απώλεια των 35 κιλών

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχασε τα παραπανίσια κιλά και έχει καταφέρει να διατηρεί τη σιλουέτα της εδώ και καιρό αψεγάδιαστη….

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μετράει αρκετά χρόνια στη δημοσιογραφία, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι εξαιτίας ενός αυτοάνοσο νοσήματος, έχασε 35 ολόκληρα κιλά.

Η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εκκολπωματίτιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομική ή από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Μου είπαν σε προλαβαίνουμε δεν σε προλαβαίνουμε. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και τις αδερφές μου, αλλά στη μητέρα μου δεν είπα τίποτα. Ξέσπασε ο οργανισμός μου γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήμουν δειλή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ευτυχώς ήταν δύο άνθρωποι εκεί που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από εμένα και με βοήθησαν και τους έχω παραπάνω από συγγενείς μου. Φοβόμουν, έκλαιγα συνέχεια.»!

Και πρόσθεσε: Αυτό με έκανε να αδυνατίσω. Η κόρη μου ήξερε ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα να με δει από βίντεο-κλήση. Κάθε βράδυ έκλαιγα. Έτσι αδυνάτισα, γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να νοσηλευτείς ξανά. Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο, αλλά δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα. Από 94 έφτασα 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά, αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν… Δύο ώρες κοιμόμουν και ξύπναγα, μετά ήρθε η κατάθλιψη και απίστευτες φοβίες θανάτου» αποκαλύπτοντας ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από ένα αυτοάνοσο νόσημα.
Από τότε που έχει χάσει τα παραπανίσια κιλά, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της με μαγιό και δείτε την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved