Σπυροπούλου: Γιορτάζει την επέτειο σχέσης με τον Σταθοκωστόπουλο και... η κοιλίτσα δεν κρύβεται
Showbiz

Σπυροπούλου: Γιορτάζει την επέτειο σχέσης με τον Σταθοκωστόπουλο και... η κοιλίτσα δεν κρύβεται

Επέτειο σχέσης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σήμερα, 22 Αυγούστου. 

Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειό του στη Ρόδο περιμένοντας το πρώτο τους παιδί και η κοιλίτσα πια της παρουσιάστριας δεν κρύβεται!

Φορώντας ένα λευκό outfit ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της κρατώντας ανά χείρας ένα ποτήρι κρασί, ενώ αν παρατηρήσει κανείς καλά, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά...

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram, για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει κάτι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ανακοινώσει αν όντως ισχύουν οι φήμες για το ευχάριστο γεγονός, όμως πρόσφατα παραδέχτηκε ότι όντως έχει χαθεί από το instagram και τόνισε ότι τώρα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έγραψε και δεν ήθελε να αναφερθεί στις φήμες!

Και μπορεί να ην θέλει να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός ακόμα με τους διαδικτυακούς της φίλους, όμως στην κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της που γιορτάζουν την επέτειό τους, η κοιλίτσα της είναι εμφανέστατη!

Δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved