Μαρία Καρλάκη: Παραμένει σοκαρισμένη μετά την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της
Showbiz

Μαρία Καρλάκη: Παραμένει σοκαρισμένη μετά την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Μαρία Καρλάκη από τη μέρα που της έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της.

Να σας θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας ήταν παρκαρισμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου μένει με την ίδια να αναφέρει στα social media πως δεν θέλει να γίνει το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας.

Μετά το συμβάν, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, η Μαρία Καρλάκη τόνισε: «δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα ακόμη, το χειρίζεται ο δικηγόρος μου. Όμως είμαι σοκαρισμένη και, όπως έγραψα και στα social media, δεν γίνεται το 2022 η γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αυτοί του αντίθετου φύλου πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν πια τραμπουκισμοί».

«Μπορεί να είμαι τρομαγμένη, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να ακυρώσω καμία μου εμφάνιση. Ο κόσμος μού δίνει δύναμη, μου δίνει χαρά. Βρήκα τη δύναμη γιατί αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Οι πραγματικοί φίλοι σού δίνουν δύναμη να συνεχίσεις και μένα η δύναμη μου είναι ο κόσμος».

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας είχε τονίσει το MEGA πως «Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη. Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει. Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως. Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει.»!

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένη η Μαρία Καρλάκη - Της έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved