Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το σπίτι τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά
Showbiz

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το σπίτι τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, έκαναν τις απαραίτητες προετοιμασίες στο σπίτι τους για να υποδεχτούν το παιδί τους!

Την ομορφότερη φάση της ζωής τους βιώνουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος,αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει για το ευτυχές γεγονός.

Εκτός από τον Πάνο Ιωαννίδη που είχε αναφέρει: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Οι δυο τους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα σχετικά νωρίς και να εγκατασταθούν για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του.

Όταν το ζευγάρι είναι στην Αθήνα, μένει στο σπίτι που διαθέτει ο σεφ και από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι.

Ο σεφ έχει ένα απίστευτο διαμέρισμα με εντυπωσιακή διακόσμηση.

Είναι νεανικό με πίνακες και alternative έπιπλα.

Δείτε την παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved