Γιολάντα Διαμαντή: Η νέα της ζωή στη Λευκάδα - Με τι ασχολείται σήμερα
Showbiz

Γιολάντα Διαμαντή: Η νέα της ζωή στη Λευκάδα - Με τι ασχολείται σήμερα

H Γιολάντα Διαμαντή ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στη Λευκάδα!

Τον Ιούνιο του 2013 παρευρέθηκε σε έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου και εκ τότε ζει μόνιμα σε ένα από τα νησιά του Ιονίου μαζί με τον σύζυγό της και αρχιτέκτονα, Γιώργο Καββαδά και τις τρεις τους κόρες, Τζωρτζίνα, Σήλια και Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Λευκάδα και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της.

«Ήρθαμε, όπως κάθε καλοκαίρι, για διακοπές στη γενέτειρα του άντρα μου και μείναμε! Εκείνος το πρότεινε κι εμείς το δεχτήκαμε. Και κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε πει σε συνέντευξή της το 2015.

Σύμφωνα με το ΟΚ! στο νησί διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της ένα beach bar, όπου βρίσκεται στον Επίσκοπο Νικιάνα.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια, Γιολάντα Διαμαντή βγήκε με Skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων είχε πει: «Τα πρώτα χρόνια ψάξαμε λίγο τα πατήματά μας». Και πρόσθεσε: «Δεν είχα ζήσει ποτέ εκτός Αθηνών. Ήμουν παιδί της πόλης και τα παιδιά μου το ίδιο. Οπότε τον πρώτο χρόνο ψάξαμε τα πατήματά μας. Ήταν σαν ντοκιμαντέρ για εμάς».

Και υπογράμμισε στην Ελένη: «Ζούσα την κάθε μέρα πολύ έντονα. Με τις μυρωδιές της φύσης, τις εποχές τις μύριζες, με το φρέσκο ψωμί που ψήνεται στον φούρνο, τον καφέ που καβουρντίζεται στα καφενεία. Μας άρεσαν πολύ όλα αυτά».

Η προσαρμογή της πήρε έναν χρόνο και πια έρχεται στην Αθήνα για να δει τους δικούς της ανθρώπους!

Δείτε την στην Ελένη πριν δύο χρόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved