Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Ηλιάνα Μαυρομάτη στη μικρή οθόνη όμως αυτή τη φορά θα έρθει για να μείνει.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς Αυτή η νύχτα μένει και είναι πολλά υποσχόμενη!
Μπορεί να είναι πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και να την έχουμε δει στο θέατρο πλάι σε σπουδαίους πρωταγωνιστές, όμως, δεν είναι από εκείνες που απασχολούν με τα προσωπικά τους αλλά μόνο με τη δουλειά τους και έτσι λίγα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για εκείνη.


Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι κόρη δύο αξιόλογων ηθοποιών, του Βασίλη Μαυρομάτη και της Λίλας Καφαντάρη και ενώ προσπάθησε κάποια στιγμή να παραστρατήσει σπουδάζοντας στο τμήμα Φυσικής στην Αγγλία, δεν κατάφερε τελικά να πάει κόντρα στο DNA της και ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις καλλιτεχνικές φωτό που μοιράζεται μαζί μας στο Instagram:

Λίγα λόγια για τη σειρά του Alpha

Η σειρά διαδραματίζεται στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερό ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα. Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι, πολύ σύντομα, θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Καθώς τα μυστικό όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δύο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες και οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους, όπως και ο εαυτός τους. Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved