Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του. Η επιθυμία - ανακοίνωση της οικογένειάς του
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του. Η επιθυμία - ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Αυγούστου σε ηλικία 73 ετών, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο από την οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην Φιλελλήνων.

Η Ιλένια Ουίλιαμς προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας την επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία του πατέρα της:

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας».

Και πρόσθεσε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου και τόνισε ότι μετά την κηδεία θα γίνει αποτέφρωση σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη, ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου όταν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι. Μετά από εξετάσεις, οι ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Έτσι κι έγινε.

Ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Έπειτα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική, ώστε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά στον χώρο όπου έζησε όλα τα χρόνια με την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής γνώριζε τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και έφυγε αθόρυβα στον ύπνο του.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved