Κατερίνα Καινούργιου: Τα... κεφάλια μέσα! Το άλμπουμ των διακοπών της και η επιστροφή στο γραφείο!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Τα... κεφάλια μέσα! Το άλμπουμ των διακοπών της και η επιστροφή στο γραφείο!

Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι σε πραγματικά ζηλευτούς προορισμούς, η Κατερίνα Καινούργιου δίνει τέλος στις φετινές διακοπές της, έχοντας μαζί της τις πιο όμορφες αναμνήσεις. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού έκανε μικρές αποδράσεις λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, έμεινε λίγο παραπάνω στη Μύκονο, καλεσμένη του καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη με τον οποίο λίγο καιρό μετά βρέθηκε και στην πανέμορφη Ίμπιζα όπου και γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά του ο CEO της Barking Well.

Και προς τα τέλη του Αυγούστου, η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε την παρέα του Νίκου Κοκλώνη και της Πηγής Δεβετζή που ανήκε στην ίδια παρέα και έφυγε μόνη για την Κεφαλονιά.

Και όχι μόνο για να συνεχίσει τις διακοπές της αλλά και για να αναλάβει έναν πολύ όμορφο ρόλο, αυτό της κουμπάρας για δύο καλούς της φίλους που παντρεύονταν.

Νύφη ήταν η hair stylist Μάιρα Γρυπαίου η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κώστα Τζιώτη.

Να θυμίσουμε ότι η πρόταση γάμου είχε γίνει on air πριν από έναν χρόνο και μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου είχε προσφερθεί να είναι η κουμπάρα του ζευγαριού, κάτι που τελικά έγινε το περασμένο Σάββατο (20/8), επισφραγίζοντας τη φιλία χρόνων των δύο γυναικών.

Και σήμερα (22/8) η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, ανεβάζοντας φωτό από την εσωτερική πτήση που έκανε από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι φυσικά είναι και τηλεθεατές, της έχουν λείψει πολύ.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της έγραψε: «Σε λίγες μέρες πάλι μαζί. Μου λείψατε». Κάτι που σημαίνει ότι η Κατερίνα Καινούργιου γέμισε μπαταρίες, ξεκουράστηκε, ηρέμησε και είναι έτοιμη ξανά να βρεθεί στις τηλεοπτικές επάλξεις για έναν ακόμα εποικοδομητικό τηλεοπτικό χειμώνα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved