Έλενα Ασημακοπούλου: Η γεμάτη νόημα ανάρτηση με μία μοναχική φωτό της!
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Η γεμάτη νόημα ανάρτηση με μία μοναχική φωτό της!

Μία φωτογραφία όπου είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή και ήρεμη αλλά συγχρόνως και... μόνη ανέβασε η Έλενα Ασημακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και αν δεν ήταν το σχόλιο που έκανε η ίδια συνοδεύοντας τη φωτογραφία στη λεζάντα, τότε ίσως να ήταν ακόμα μία όμορφη λήψη της ηθοποιού για το φετινό καλοκαίρι.

Στη λεζάντα αυτή λοιπόν έγραφε: «Δεν γίνεται ευκολότερο. Απλά γίνεσαι πιο δυνατός».

Και όλα αυτά, μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της ίδιας μέσα από τα social media πως ο γάμος της με τον άλλοτε άσο των γηπέδων Μπρούνο Τσιρίλο έχει λάβει τέλος εδώ και μήνες και πως πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους.

Πάντως, η Έλενα Ασημακοπούλου έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας μικρές αποδράσεις συχνά. Βρέθηκε στην Πάρο, ξεκουράστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ηγουμενίτσα, έκανε τις βουτιές της στον Ωρωπό όπου διαθέτει κατάστημα ειδών υπόδησης, χάρηκε τα αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους και αυτές τις μέρες περνάει ξεχωριστές στιγμές στην Πιερία.

Η όμορφη ηθοποιός κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή, όμως από τις αναρτήσεις της καταλαβαίνει κανείς πως έχει πάει μόνη. Δεν είναι μαζί της ούτε η κόρη της Μαρία Ροζάρια η οποία στο μεταξύ πέρασε κάποιες εβδομάδες και στην Ιταλία, μαζί με τον πατέρα της, ως μέρος των διακοπών της.

Ο χειμώνας που έρχεται πάντως, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για την Έλενα Ασημακοπούλου αφού πλέον θα πρέπει να μοιράζεται σε... χίλια κομμάτια όπως είπε σε follower της προκειμένου να φέρνει σε πέρας καθημερινά το απαιτητικό πρόγραμμά της μαζί με την κόρη της που φέτος θα πάει πρώτη γυμνασίου. Ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, έχει το μαγαζί της και φυσικά κυρίως τη φροντίδα της κόρης της που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις τελευταίες, γεμάτες νόημα αναρτήσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved