Σχίζας: Μετά τη Σαντορίνη με την κόρη του, στα Κύθηρα για την Παναγιώταρου! Το καυτό φιλί τους!
Showbiz

Σχίζας: Μετά τη Σαντορίνη με την κόρη του, στα Κύθηρα για την Παναγιώταρου! Το καυτό φιλί τους!

Έμειναν αρκετές μέρες μακριά και ο Στάθης Σχίζας δεν άντεξε. Έφυγε για τα Κύθηρα για να πάει να συναντήσει την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Ο νικητής του φετινού Survivor το Σαββατοκύριακο το πέρασε με την κόρη του, Χρύσα, στην όμορφη Σαντορίνη όπου έδειξαν και οι δύο να περνούν πολύ καλά. Μπαμπάς και κόρη είχαν στη διάθεσή τους χρόνο για να τον περάσουν μαζί και φρόντισαν αυτές οι στιγμές τους να είναι μοναδικές.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σάλπαρε για τα Κύθηρα όπου αρχικά ήταν μόνη μιας και ο αγαπημένος της βρισκόταν στη Σαντορίνη.

Όταν όμως εκείνος και η μικρή Χρύσα επέστρεψαν στην Αθήνα μετά από ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, εκείνος έφυγε αμέσως με τις ίδιες αποσκευές για τα Κύθηρα προκειμένου να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του, όπως συχνά αποκαλεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ήδη ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά μαζί.

Μία από αυτές ξεχωρίσαμε και δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτή που απεικονίζονται να ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο στόμα.

Παρ' όλο που αρχικά οι δυο τους κρατούσαν τη σχέση τους μυστική, στη διάρκεια προβολής του Survivor μάθαμε για αυτόν τον έρωτα που έμελλε να φτάσει μέχρι... τελικό και φυσικά να στεφθεί και νικητής.

Πλέον οι δυο τους κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον και δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι.

Δείτε φωτογραφίες τους από τις σύντομες διακοπές τους στα Κύθηρα μιας και ήδη βρίσκονται στην Αθήνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved