Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ράκος η κόρη του Ιλένια στην κηδεία - Ντυμένη στα λευκά (Photos)
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ράκος η κόρη του Ιλένια στην κηδεία - Ντυμένη στα λευκά (Photos)

Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη Ρόμπερτ Ουίλιαμς που μας έμαθε μάθημα σολφέζ και η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς ντυμένη στα λευκά και φορώντας γυαλιά ηλίου είναι φανερά καταβεβλημένη.

Η κηδεία του γίνεται στην Αγγλικανική Εκκλησία και θα ακολουθήσει η αποτέφρωσή του, όπως ανακοίνωσε η κόρη του Ιλένια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, νικημένος από την ασθένεια του καρκίνου, αφού οι τελευταίοι μήνες ήταν για εκείνον αρκετά επίπονοι και η αλήθεια είναι ότι βασανίστηκε πολύ με την υγεία του.

Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε έντονη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και τους οικείους του, οι οποίοι με τίποτα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου, που τους συντρόφευε πάντα.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιλένια Ουίλιαμς μάλιστα, η κόρη του, που του είχε μεγάλη αδυναμία με δημοσίευση που έκανε πριν από μερικά λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό βίντεο, όπου βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι τους και τραγουδούν μαζί το "Stand By me".

Σήμερα, 23 Αυγούστου αποχαιρετά τον πατέρα της και είναι συντετριμμένη.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved