Ελένη Μενεγάκη: Η οικογενειακή φώτο έφερε αποκαλύψεις – Ο διάλογος με την Γερμανού
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η οικογενειακή φώτο έφερε αποκαλύψεις – Ο διάλογος με την Γερμανού

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές της την οποία τράβηξε πριν λίγες μέρες που έκανε tour στα ελληνικά νησιά!

Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού και εκείνη θα ξεκινήσει σύντομα την εκπομπή της στο Mega!

H αποκάλυψη ήρθε στον διάλογο που είχε με την Ναταλία Γερμανού και αφορμή στάθηκε η υπέροχη φωτογραφία με την Λάουρα, Βαλέρια Λάτσιου και τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και μία ξεχωριστή κοινή φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο της.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την οικογενειακή φωτογραφία και τα βιβλία που διάβασε στις διακοπές της, έγραψε στη Ναταλία Γερμανού: «τώρα δεν ξέρω ποτέ θα μπορώ να αφοσιωθώ σ ένα βιβλίο … Μόλις επέστρεψα και αρχίζει το τρέξιμο …. Ξέρεις … Καλή μας αρχή κορίτσι μου»!

Σε τροχιά επιστροφής, λοιπόν, στον τηλεοπτικό αέρα και, μάλιστα, με νέες προσθήκες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπομπή «Ελένη» παραμένουν και φέτος οι βασικοί της συνεργάτες στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στην ομάδα προστίθεται μία ακόμα δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved