Χρύσανθος Κοσελόγλου: Αυτή ήταν η πιο άβολη στιγμή στην εκπομπή Alpha Τώρα
Showbiz

Χρύσανθος Κοσελόγλου: Αυτή ήταν η πιο άβολη στιγμή στην εκπομπή Alpha Τώρα

Ο Χρύσανθος Κοσελόγλου ονειρεύεται ότι γυρίζει τον κόσμο και καταγράφει ιστορίες. Όμως το φετινό καλοκαίρι το βιώνει από τις εικόνες που μας μεταφέρει στην εκπομπή «Alpha τώρα», την οποία συμπαρουσιάζει.

Δεν ανέχεται την τοξικότητα, ενώ, όπως λέει, ο ανταγωνισμός τον κρατά σε φόρμα... Σε συνέντευξή του μίλησε για όλα.

  • Βρίσκεστε στην παρέα του «Alpha τώρα». Πώς είναι η καινούργια σας συνεργασία;

Είναι μια εξαιρετική συνεργασία και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Ο Alpha επέλεξε τρεις νέους ανθρώπους για την παρουσίαση μιας καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής που θα είναι ικανή να διαχειριστεί από τα πιο σοβαρά ζητήματα της πολιτικής, οικονομικής και γεωπολιτικής επικαιρότητας, μέχρι και θέματα κοινωνικά αλλά και... ταξιδιάρικα. Αν δεν είχαμε τη χημεία που έχουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

  • Ποια είναι η φιλοσοφία της εκπομπής;

Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει... τώρα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Η πορεία της οικονομίας και η ακρίβεια, το τι θα γίνει με την ενέργεια τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, οι σχέσεις μας με την Τουρκία, αλλά και οι γυναικοκτονίες είναι μόνο κάποια παραδείγματα. Προσπαθούμε, όμως, να πλαισιώνουμε τη βαριά επικαιρότητα με ευχάριστα θέματα, που θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές, θα τους δώσουν έξυπνες ιδέες και λύσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη παρέα σε όσους μας βλέπουν.

  • Δίνετε έμφαση σε ολόκληρη την Ελλάδα με πολλές συνδέσεις. Ποιος είναι ο στόχος αυτής της προσέγγισης;

To «Alpha τώρα» είναι η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha και καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα. Η χώρα μας δεν είναι μόνο τα πιο γνωστά τουριστικά νησιά μας, τα οποία πάντοτε βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι και η Γαύδος των 14 κατοίκων, όπου δεν υπάρχει γυμνάσιο, είναι και η Μήλος, όπου μια γιατρός έφυγε γιατί δεν έβρισκε σπίτι. Αναδεικνύουμε τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Χωρίς εξαιρέσεις.

  • Ποια ήταν η πιο άβολη ή η πιο αστεία στιγμή στον αέρα της εκπομπής;

Σίγουρα η πιο άβολη στιγμή ήταν τη δεύτερη ημέρα που βγήκαμε στον αέρα. Είχα αναλάβει να καλωσορίσω τους τηλεθεατές και τα φώτα της εκπομπής δεν άναψαν! Χρειάστηκε να συνεχίσω την παρουσίαση στο σκοτάδι, μέχρι το τεχνικό πρόβλημα να διορθωθεί. Το χιούμορ με την Αλεξάνδρα Καϋμένου και τον Παναγιώτη Σουρέλη αποδείχθηκε εκείνη τη στιγμή σωτήριο, είπε ο Χρύσανθος Κοσελόγλου στη Real Life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved